Προ φεστιβαλικά

Αν είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι η έξαψη της προετοιμασίας αλλά η αναμονή μας το κάνει κομματάκι δύσκολο. Όσο πλησιάζουν οι μέρες του festivArt θέλουμε να κοιτάξουμε από την «κλειδαρότρυπα» καθώς η πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μας βγαίνει στην επιφάνεια, γι’ αυτό και σκαρφιστήκαμε τα Warm Up Sessions.

Προφεστιβαλικά events (parties, εκθέσεις κ.α.) που θα μας δώσουν την απαραίτητη πρόγευση όσο θα περνούν οι μέρες μέχρι να ξεκινήσει το φετινό festivArt. Βούτα τα δάκτυλά σου στο βάζο του festivArt και πάρε μία γεύση από την πιο ζωντανή εμπειρία του καλοκαιριού. Εμείς, πάντως δεν θα σε μαρτυρήσουμε…

Full Moon Beach Party 31.07.15 @Φλαbaraki

Ήρθε η ώρα να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το festivArt.

Και τί σημαίνει festivArt? Καλοκαίρι, τέχνη, καλή διάθεση και καλή παρέα. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου το festivArt διοργανώνει στο Φλαbaraki το μεγαλύτερο full moon beach party του καλοκαιριού. Έτσι απλά, όπως παλιά, με κιθάρες, φωτιές, μουσική, χορό, τραγούδι, δίπλα στο κύμα κάτω από το σεληνόφως.

Φορέστε την πιο δροσερή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσουμε unplugged στην άμμο κάτω από την πανσέληνο για να στηρίξουμε το πιο ζωντανό φεστιβάλ τέχνης.

Έτσι απλά όπως παλιά…

Την Παρασκευή 31.07 κάνουμε «βουτιά» στη μαγεία του festivArt.

Fri | 31.07 | 21.00 | Φλαbaraki

Οδηγίες για το πως να έρθετε