Χάρτες, οδηγίες, GPS, πυξίδες, μέσα μαζικής μεταφοράς, όλα «γλυκά» μπλέκονται στον πηγαιμό για το Λουτράκι. Δείτε πώς θα έρθετε!

Η πρόσβαση στο Λουτράκι είναι εύκολη!

 • Προαστιακός
  Η πρόσβαση στο Λουτράκι μέσω σιδηροδρομικού δικτύου εξυπηρετείται από τον Σ. Σ. Κορίνθου. Ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος ξεκινά από το αεροδρόμιο Αθηνών και αφίκνυται στην Κόρινθο μέσα σε 80 λεπτά (εξυπηρετώντας και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς).
  Δες περισσότερα εδώ: Προαστιακός Αθηνών

 • Αυτοκίνητο / Μηχανή
  Η πρόσβαση στο Λουτράκι μέσω του Εθνικού Οδικού Άξονα είναι ίσως από τις πιο δημοφιλείς. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 1 ώρα μέσω της ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου, ενώ από την Πάτρα μέσω της ΕΟ Πατρών - Κορίνθου είναι περίπου 2 ½ ώρες.
  Δες πως θα έρθεις από την Αθήνα: Αθήνα - festivArt στο Google Maps!

 • ΚΤΕΛ
  Η πρόσβαση υπάρχει και με την υπεραστική συγκοινωνία (ΚΤΕΛ). Η απόσταση είναι 80χλμ και η διάρκεια είναι μία ώρα. Το Λουτράκι εξυπηρετείται από το ΚΤΕΛ Κορινθίας και ξεκινάει από το Σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: ΚΤΕΛ Κορίνθου (Λουτράκι) - Δρομολόγια

 • Διαστημικό Λεωφορείο
  Σας ζητούμε συγνώμη καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης στο κοσμοδρόμιο του Lab2Art και το πιο κοντινό στο Μπαϊκονούρ του Καζακστάν απέχει αρκετά, οπότε και σας συνιστούμε να επιλέξτε έναν τρόπο πρόσβασης από τους παραπάνω.
  #treme_branson